سوئیچ اینوورس
سوئیچ ها
سوئیچ های شبکه در واقع هرکدام یک دستگاه سخت افزاری کوچک هستند که می توانند چندین دستگاه مختلف را با استفاده از پورت های LAN به هم متصل کنند.
این دستگاه ها می توانند مواردی از قبیل دوربین های مدار بسته، کامپیوترها، پرینتر ها، اسکنرها و ... باشند.
سوئیچ ها تکنولوژی و انواع متنوعی دارند که هرکدام نسبت به مدل استفاده، کارایی های مختص به خودشان را دارند و برای کارهای متنوعی مورد استفاده قرار می گیرند.
به زبان ساده تر، سوئیچ ها دستگاه های چند پورتی هستند که می توانند دستگاه های موجود در یک شبکه را به هم متصل کرده و کار انتقال داده بین دستگاه ها را بر عهده بگیرند.
سوئیچ های اینوورس
سوییچ های تولید شده اینوورس، دارای گارانتی معتبر شرکتی بوده و شرکت خدمات پس از فروش اینوورس تا پایان زمان گارانتی این دستگاه ها در صورتی که دستگاه گارانتی داشته باشد، به کاربران خدمات پس از فروش رایگان ارائه می دهند.
این سوئیچ ها در 4 مدل مختلف تولید و به بازار عرضه شده اند که هرکدام مشخصات مربوط به خودشان را دارند و دارای پورت های گوناگونی هستند.
پورت ها
سوئیچ های اینوورس در کل دارای 4 پورت مختلف هستند که یکی از آن ها پورت برق آن ها برای روشن شدن دستگاه می باشد که از نوع DC/AC 100~240V است.
3 پورت بعدی این دستگاه ها پورت های PoE، UP-Link و SFP هستند که در ادامه این مطلب کارایی آن ها را بازگو می کنیم.
پورت PoE:
نام این پورت در واقع مخفف Power Over Etherntet است که وظیفه ارسال برق بر روی کابل شبکه از نوع CAT5 و CAT6 به عهده دارد.
شما برای دوربین های مدار بسته تحت شبکه یا IP Camera و همچنین IP Phone و آنتن وایرلس می توانید از این پورت استفاده کنید.
همچنین پورت PoE اجازه می دهد که انتقال داده و برق با یک کابل و به صورت همزمان انجام شود.
پورت POE موجود بر روی سوئیچ های اینوورس، دارای استاندارد IEEE.802.3fa هستند که برق را تا میزان 15.4 وات برای یک پورت سوئیچ فراهم می کند.
پورت UP-Link
این پورت برای اتصال چند سوئیچ به یکدیگر استفاده می شود و در ادامه این روند می توان یک شبکه کامپیوتری بزرگ را راه اندازی کرد.
امروزه برای تمامی سوئیچ ها پورت UP-LinK در نظر گرفته می شود.
سوئیچ های اینوورس هم از این قائده مستثنی نیستند و همگی دارای پورت UP-Link می باشند که البته نسبت به مدلی که انتخاب می کنید، می تواند 1 پورت یا 2 پورت داشته باشد.
این پورت ها دارای سرعت 10 مگابیت بر ثانیه، 100 مگابیت بر ثانیه و 1000 مگابیت بر ثانیه که همان 1 گیگابیت بر ثانیه است، می باشند.
پورت SFP:
نام این پورت که مخفف Small From-Factor Pluggable است، یک تکنولوژی است که در سال 2001 معرفی شد. پورت های SFP این امکان را فراهم می کنند تا سوئیچ ها بتوانند به کابل های فیبر نوری متصل شوند تا سرعت انتقال داده بسیار سریعتر اتفاق بیافتد.
پورت های SFP می توانند از کابل های فیبر نوری Multi Mode و Single Mode و همچنین کابل های CAT5، CAT6، CAT6a و CAT7 پشتیبانی کنند.
این پورت ها برای کابل های فیبر نوری Multi Mode تا مسافت 2 کیلومترو برای کابل های فیبر نوری Single Mode تا مسافت 40 کیلومتر پاسخگو هستند.
همچنین در کابل های CAT 6a هم شما می توانید مسافتی حدود 100 کیلومتر را پوشش دهید که البته شرایط خاص خود را دارد.
پورت SFP در 3 مدل از سوئیچ های اینوورس تعبیه شده است که در برخی از آن ها 1 پورت و در برخی دیگر تعداد بیشتری از این پورت دیده می شود.
انواع سوئیچ های اینوورس
- IN-1004Gp-1C Desktop ( 4 Ports Gigabit PoE Switch)
- IN-1008Gp-2T Desktop ( 8 Ports Gigabit PoE Switch)
- IN-10016Gp-2C Rackmount ( 16 Ports Gigabit PoE Switch)
- IN-10024Gp-2C Rackmount ( 24 Ports Gigabit PoE Switch)