انواع مختلف سوییچ در شبکه
برای سازندگان شبکه، سوئیچ شبکه یک جزء ضروری در طرح ساختمان شبکه آنها است. در استقرار شبکه، دادههای دریافتی را از هر یک از درگاههای ورودی متعدد به درگاه خروجی خاص سوئیچ می کند که دادهها را به مقصد مورد نظر ببرد. علاوه بر این، برای دستیابی به سطح عملکرد بالا، انواع مختلفی از سوئیچ ها در شبکه وجود دارد.
در این مقاله به معرفی انواع مختلف سوئیچ در شبکه می پردازیم تا به شما کمک کنیم سوئیچ مناسب برای شبکه خود را انتخاب کنید.
سوئیچ LAN
سوئیچ های شبکه محلی یا سوئیچ های LAN معمولاً برای اتصال نقاط در LAN داخلی شرکت استفاده می شوند. همچنین به عنوان سوئیچ داده یا سوئیچ اترنت شناخته می شوند. این نوع سوییچ با تخصیص اقتصادی پهنای باند، همپوشانی بسته های داده ای را که از طریق شبکه اجرا می شوند، مسدود می کند. سوئیچ LAN بسته داده ارسال شده را قبل از هدایت آن به گیرنده برنامه ریزی شده خود تحویل می دهد. این نوع سوئیچ ها ازدحام یا تنگناهای شبکه را با توزیع بسته ای از داده ها فقط به گیرنده مورد نظر کاهش می دهند.
سوئیچ مدیریت نشده
سوئیچ های شبکه مدیریت نشده یا Unmanaged Switch اغلب در شبکه های خانگی، شرکت های کوچک و مشاغل استفاده می شوند. این به دستگاه های موجود در شبکه مانند رایانه به رایانه یا چاپگر به رایانه در یک مکان اجازه می دهد تا به یکدیگر متصل شوند.
یک سوئیچ مدیریت نشده لزوماً نیازی به پیکربندی یا مشاهده ندارد. راه اندازی آن ساده و آسان است. اگر میخواهید پورت های اترنت بیشتری اضافه کنید، میتوانید از این انواع سوئیچ ها در شبکه استفاده کنید.
سوئیچ مدیریت شده
در مقایسه با سوئیچ های مدیریت نشده، مزیت سوئیچ های مدیریت شده یا Managed Switch این است که می توان آنها را برای افزایش عملکرد یک شبکه خاص سفارشی کرد.
آنها برخی از ویژگی ها را مانند QoS (کیفیت خدمات)، پروتکل مدیریت شبکه ساده (SNMP) و ... را ارائه می دهند. این نوع سوئیچ ها در شبکه می توانند طیف وسیعی از ویژگی های پیشرفته طراحی شده را برای کنترل توسط یک مدیر حرفه ای پشتیبانی کنند.
سوئیچ PoE
سوئیچ اترنت PoE Gigabit یک سوئیچ شبکه است که از فناوری Power over Ethernet استفاده می کند. هنگامی که به چندین دستگاه شبکه دیگر متصل میشوید، سوئیچهای PoE میتوانند همزمان از انتقال برق و داده از طریق یک کابل شبکه پشتیبانی کنند.
این امر فرآیند کابل کشی را بسیار ساده می کند. این نوع سوئیچ ها در شبکه انعطاف پذیری بیشتری را ارائه می دهند و هرگز در هنگام استقرار دستگاه های شبکه نگران پریز برق نخواهید بود.
سوئیچ پشته ای
سوئیچ های پشته ای یا Stackable Switch راهی برای ساده سازی و افزایش دسترسی به شبکه ارائه می دهند.
این امکان را می دهد که چند سوئیچ که از یک مدل هستند را مستقیما به هم متصل کنیم تا ظرفیت و کاربرد افزایش یابد .زمانی که چند سوئیچ Stackable به هم متصل می کنید تنها یک IP address به سوئیچ ها تخصیص داده می شود؛ چرا که سوئیچ ها به عنوان یک سوئیچ واحد در شبکه شناخته می شود و دیگر لازم نیست هر سوئیچ را جداگانه Config کنید . در واقع یک سوئیچ به عنوان سوئیچ Master یا Commander انتخاب می شود و تمام تنظیمات روی این سوئیچ انجام می شود و سپس تمام تنظیمات و اطلاعات توسط سوئیچ Masterبه دیگر سوئیچ ها که به سوئیچ های Slave یا Member معروف است منتقل می شود .
سوئیچ های Stackable با ایجاد یک لوپ بسته، داده ها را منتقل می کنند.
نظرات (0)