همه چیز درباره سوئیچ های POE
از زمانی که سوئیچ های PoE به حوزه ارتباطات راه دور معرفی شدند، کمک زیادی به داده ها و منبع تغذیه همزمان از طریق یک کابل اترنت کرده اند. امروزه، با افزایش تعداد پروژههای اینترنت اشیا مانند شهرهای هوشمند و ساختمانهای هوشمند، سوئیچهای PoE پتانسیل رشد بیشتری را از خود نشان میدهند. در ادامه به تعریف سوییچ های POE و مزایا و کارای آن ها می پردازیم.
سوئیچ PoE چیست و در کجا می توان از آن استفاده کرد؟
سوئیچ PoE یا سوئیچ برق از طریق اترنت، یک سوئیچ شبکه است که از فناوری Power over Ethernet استفاده می کند. با یک سوئیچ شبکهPoE، اتصال شبکه و برق برای تامین PD (دستگاه تغذیه شده) هر دو می توانند به طور موثر از طریق کابل اترنت محقق شوند. در حال حاضر، انواع سوئیچ های شبکه PoE در بازار وجود دارد. بر اساس شماره پورت، سوئیچ های PoE دارای انواع مختلفی هستند و هرکدام تعداد پورت های مختلفی دارن که شامل 4، 8، 12، 16، 24 پورت و حتی سوئیچ های 48 پورت می شوند. سوئیچ های PoE به دو گروه سوییچ های مدیریت نشده و سوییچ های مدیریت شده در دسترس هستند.
سوئیچ های PoE را می توان به طور گسترده در مکان های مختلف، از خانه تا محل کار، داخل خانه تا خارج از منزل استفاده کرد. این سوییچ ها می توانند برق و داده را برای دستگاه های مختلف به طور همزمان انتقال دهد. در خانه، میتوانید از دستگاههای مجهز به PoE مانند تلویزیون، مانیتور کامپیوتر و لپ تاپ استفاده کنید. در دفاتر هم می توانید از تلفن های VoIP و ویدئویی، دوربین های IP، AP بی سیم، دستگاه های صوتی و پایانه های کامپیوتر از راه دور و غیره استفاده کنید.
چرا به سوئیچ PoE نیاز دارید؟
دلیل نیاز به برق از طریق سوئیچ های اترنت هنگام مقایسه سوئیچ PoE با سوئیچ غیر PoE واضح خواهد بود. به عنوان اساسی ترین سوئیچ، سوئیچ غیر PoE به سوئیچی اطلاق میشود که PoE برای تامین برق برای کاربران نهایی از طریق اترنت فعال نیست، اما فقط می تواند داده ها را به دستگاه های شبکه ارسال کند. برای به دست آوردن PoE، کاربران باید تجهیزات منبع تغذیه (PSE) مانند انژکتور PoE را بین سوئیچ و PD مستقر کنند.
این انژکتور یا سایر PSEهای میانی می توانند در حین دریافت سیگنال های داده از کابل متصل به سوئیچ غیر PoE، برق اضافه کنند و سپس هم دادهها و هم برق را به PD تحویل دهند. در این برنامه، انژکتور یا سایر PSE های میانی نیز برای برق نیاز به سیم دارند. با این حال، برای یک برنامه سوئیچ PoE گیگابیتی، همه چیز آسان تر خواهد شد. برای یک سوئیچ PoE، تنها یک کابل برق برای سوئیچ و یک کابل شبکه برای اتصال PD مورد نیاز است. سپس PD را می توان مستقیماً برای انتقال داده و منبع تغذیه به پورت سوئیچ گیگابیتی PoE وصل کرد. با سوئیچ ها و دستگاه های PoE، می توانید یک شبکه بی سیم راحت بسازید.
مزایای سوئیچ های PoE
بر اساس حالت کار سوئیچ PoE در مقابل سوئیچ غیر PoE، سوئیچ PoE مزایایی نسبت به جنبه های زیر دارد:
انعطافپذیری:
با رهایی از محدودیت های سوئیچهای غیرPoE که نیاز به PSE و کابلهای گسترش اضافی دارند، سوئیچهای PoE انعطاف پذیری زیادی برای کابل کشی های شبکه کاربران به دست میآورند. این امکان را فراهم می کند که PD هایی مانند دوربین های نظارت IP بر اساس جایی که باید برود نصب شوند. علاوه بر این، ترکیبی از سوئیچ PoE و فناوری بی سیم حتی می تواند محیط بدون کابل را ممکن کند.
سادگی:
بدون نیاز به در نظر گرفتن PSE های اضافی و مکان های نصب مانند یک سوئیچ غیر PoE، سوئیچ PoE استقرار کل شبکه را ساده می کند. علاوه بر این، سوئیچ های PoE خوب پروتکل مدیریت شبکه ساده (SNMP) را نیز فعال میکنند که راه ساده تری برای نظارت و مدیریت سوئیچ فراهم میکند.
کارایی هزینه:
با استفاده از سوئیچ شبکه PoE، کاربران نیازی به خرید و نصب سیم ها و پریزهای برق اضافی ندارند که باعث صرفه جویی قابل توجهی در هزینه های نصب و نگهداری و زمان میشود.
محدودیت های سوئیچ های PoE
با این حال، محدودیت هایی نیز در سوئیچ های PoE وجود دارد که باید به آنها توجه کنید:
محدودیت فاصله:
مسافتی که سوئیچ های PoE می توانند از طریق اترنت منتقل کنند معمولاً تا 100 متر است. برای مکان های بزرگ، رستورانها و شرکت هایی که PoE را به کار میگیرند، محدودیت فاصله 100 متری یک چالش است. با این حال، هنوز روشهایی برای افزایش دامنه PoE وجود دارد و آن استفاده از دستگاه هایی مانند تقویت کننده های برق یا کابل های فیبر تغذیه شده می باشد.
برای اطلاعات بیشتر درمورد کابل های فیبر برقی، راه حلی برای گسترش POE روی این متن ضربه بزنید.
توان:
اگر به توان بالایی از طریق شبکه های PoE نیاز دارید، باید مطمئن شوید که ظرفیت برق سوئیچ های PoE شما نیازهای شما را برآورده می کند. زیرا بر اساس استاندارد های PoE و وات PoE محدودیت برق وجود دارد.
نظرات (0)